persondataforordning

Kære kunde

I forbindelse med den kommende persondataforordning, som tager virke d.

  1. maj 2018, har vi udarbejdet persondatapolitik for alle vore kunder og samarbejdspartnere. Du behøver ikke foretage dig noget, vi vil blot informere dig herom. Hos C.B. ANLÆG / Bagagerumsmarked.dk tager vi persondata-forordningen seriøs, ligesom al anden lovgivning. Derfor modtager du denne mail, trods der er tale om relativ få og ufølsomme persondata. Det er vigtigt for os, at du som kontaktperson ved, vi arbejder professionelt og fortroligt med dine oplysninger.

Som kontaktperson hos skal du vide, at vi behandler persondata om dig, med hvilke formål vi behandler dem samt dine rettigheder som registreret kontaktperson hos os. De persondata vi behandler om dig omfatter udelukkende almindelige persondata. Typisk dit navn, arbejdsmail og arbejdstelefon. Yderligere for enkeltmandvirksomheder omfattes også virksomhedens navn, adresse og cvr-nummer. Vi opbevarer og bruger disse informationer, således vi er i stand til at opretholde et godt samarbejde med dig som kunde, levere dine varer nemt og fakturere dig korrekt. Vi behandler dine persondata internt på kontoret. I enkelte tilfælde kan der ske en overførsel af persondata fra C.B. ANLÆG / Bagagerumsmarked.dktil vores leverandører, således at de er i stand til at levere varer med dig som reference.

Ydermere vil du, hvis relevant, fremgå som reference af fakturaen fra C.B. ANLÆG / Bagagerumsmarked.dk.

Som registreret person hos C.B. ANLÆG / Bagagerumsmarked.dk har du følgende rettigheder:

  • Ret til at blive oplyst om, at der indsamles og behandles

personoplysninger om dig

  • Ret til løbende at få indsigt i, hvordan dine oplysninger

behandles

  • Ret til at få berigtiget urigtige data og begrænset

behandlingen

  • Ret til at få slettet data
  •    Ret til at gøre indsigelse over at dine oplysninger behandles

og videregives

  • Ret til at kunne få udleveret dine data
  • Ret til at klage til Datatilsynet

Vedhæftet finder du vores Persondatapolitik, hvor du kan læse yderligere information om behandlingen af persondata hos C.B. ANLÆG / Bagagerumsmarked.dk.

Venlig hilsen / Best regards

C.B. ANLÆG / Bagagerumsmarked.dk